Vrijstaande baden

Toont alle 24 resultaten

Vrijstaande baden: de ultieme luxe in uw badkamer


Een vrijstaand bad is de ultieme luxe voor elke badkamer. Deze baden zijn niet alleen een lust voor het oog, maar bieden ook optimaal comfort tijdens het badderen. Bovendien zijn vrijstaande baden verkrijgbaar in vele verschillende stijlen, waardoor er altijd een geschikt model te vinden is voor elke badkamer.

De voordelen van een vrijstaand bad


Een vrijstaand bad biedt tal van voordelen ten opzichte van inbouwbaden. Zo is het bijvoorbeeld een stuk eenvoudiger om het bad schoon te houden, aangezien er geen naden of hoeken zijn waar vuil zich kan ophopen. Ook is het vervangen van een lekkend bad een stuk eenvoudiger bij een vrijstaand model.

Daarnaast biedt een vrijstaand bad ook meer designmogelijkheden. Zo zijn er modellen verkrijgbaar in allerlei verschillende stijlen, van klassiek tot modern. Hierdoor is er altijd wel een geschikt model te vinden voor elke badkamer.

De keuze voor een vrijstaand bad


Bij de keuze voor een vrijstaand bad zijn er een aantal zaken waar rekening mee gehouden moet worden. Zo is het bijvoorbeeld belangrijk om te bepalen of het bad op een vaste plek in de badkamer geplaatst moet worden, of dat het verplaatst moet kunnen worden.

Daarnaast is het ook belangrijk om rekening te houden met de afmetingen van de badkamer. Een vrijstaand bad neemt namelijk veel ruimte in beslag, dus er moet voldoende ruimte zijn om het bad comfortabel te kunnen gebruiken.

De verschillende soorten vrijstaande baden


Er zijn tal van verschillende soorten vrijstaande baden verkrijgbaar. Zo zijn er bijvoorbeeld vrijstaande baden met pootjes, maar ook modellen die op een sokkel staan. Ook zijn er baden verkrijgbaar met een ingebouwde whirlpool of bubbelbad. Hierdoor is er altijd wel een geschikt model te vinden voor elke wens en elk budget.