Alle baden

Toont alle 24 resultaten

Ligbaden: de ultieme luxe voor uw badkamer


Een ligbad is een echte blikvanger in elke badkamer en biedt u de ultieme ontspanning na een drukke dag. Bij Broyeursanitair.com hebben wij een uitgebreid aanbod aan ligbaden in verschillende maten, vormen en materialen. Van een klassiek vrijstaand ligbad tot aan een moderne inbouwligbad, wij hebben het allemaal.

In dit artikel willen wij u meer informatie geven over de verschillende soorten ligbaden die wij aanbieden en welke opties er beschikbaar zijn. Zo kunt u uw droomligbad eenvoudig kiezen en uw badkamer een ware upgrade geven.

Vrijstaande ligbaden


Een vrijstaand ligbad is een echte blikvanger in elke badkamer. Deze ligbaden staan los van de wanden en worden vaak geplaatst in het midden van de badkamer. Hierdoor kunt u het ligbad van alle kanten bekijken en genieten van een prachtig uitzicht. Vrijstaande ligbaden zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen, zoals rond, ovale of rechthoekige ligbaden.

Onze vrijstaande ligbaden zijn vervaardigd uit hoogwaardig acryl, waardoor ze sterk, duurzaam en gemakkelijk te onderhouden zijn. Daarnaast zijn onze ligbaden voorzien van een antislip bodem, waardoor u veilig kunt genieten van een ontspannen bad.

Inbouwligbaden


Inbouwligbaden zijn een populaire keuze voor mensen die op zoek zijn naar een ruimtebesparende oplossing voor hun badkamer. Deze ligbaden worden ingebouwd in de vloer en hebben vaak een strakke en moderne uitstraling.

Onze inbouwligbaden zijn gemaakt van hoogwaardig sanitair acryl en zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en vormen. Zo kunt u kiezen voor een rechthoekig of ovale inbouwligbad, afgestemd op uw badkamer. Daarnaast zijn onze inbouwligbaden voorzien van een antislip bodem en een verstelbare rugsteun, waardoor u optimaal kunt ontspannen.

Whirlpool ligbaden


Voor de ultieme ontspanning kunt u kiezen voor een whirlpool ligbad. Dit ligbad is voorzien van massage